perjantai 20. joulukuuta 2013

Luukku 20: Niittylä home

Joululoma alkaa lähestyä, mutta ei koita ihan vielä! Siispä edessä on "vain" niin sanottu tavallinen viikonloppu ennen työmaanantaita. Silti ajatukset ovat jouluiset, kiitos joulumusiikin ja -koristeiden! Mieleni teki hieman jopa isoa joulukuusta, mutta se sai tänäkin vuonna kuitenkin jäädä. Kyntteliköt ja muut saavat tuoda valoisaa joulutunnelmaa tänäkin vuonna.

Luukusta 20 kurkistaa Vapriikin Valkoinen Joulu -tapahtumasta ostamani Niittylä Homen -myymät pahviset koristepallot. Väreinä olisivat näiden lisäksi olleet violettiharmaa sekä hopeinen, mutta minä päädyin tällä kertaa näihin kahteen: vaaleanvihreään sekä luonnonvalkoiseen pyöreään palloon. Niittylä Home oli mulle uusi tuttavuus, ja Niittylä homen Miialla on suloinen Niittylän lapset -niminen blogikin jonka seuraajaksi taidan alkaa samantien :)



Kyllä kuvista sitten tuleekin rakeisia näin pimeinä kuukausina! Jos niitä vähän "instagrammaa" niin ovatpahan ainakin rehellisesti rakeisia... ;) Kevättä ja valoa blogikuviin odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...