perjantai 3. tammikuuta 2014

Herkkupurkki

Siskoni oli tehnyt jouluksi tällaisia hauskoja purkkeja. Purkissa on ainekset Marianne-muffinneihin! Mukana oli pieni rulla, jossa oli kerrottu valmistusohjeet ja mitä tulee lisätä purkin kuiva-aineksiin. Kerroksittain olevat kuiva-aineet näyttävät jotenki hienoilta lasipurkin läpi. Purkkiinhan voisi laittaa vaikka erilaisia karkkejakin kerroksittain... Hmm, idea jota voi jalostaa loputtomiin! Kiva idea tuliaiseksi.


Nyt kun alkaa kerätä niin jouluksi ehtii hamstrata kaapit täyteen kaikenlaisia lasipurkkeja ;) Loppuu ihan varmasti säilytystila ja hermot ennen kuin ehtii valmistaa yhtään herkkupurkkia! Minä ajattelin toissa päivänä tehdä raakasuklaata. Siinä ensitöikseni huitaisin yhden lasisen kynttilälyhdyn kaapista lattialle, joka tottakai meni rikki ja tuhanneksi lasinsiruksi. Onneksi olin kovin tarmokkaalla tuulella, joten tällainen pienen pieni vastoinkäyminen ei haitannut minua vaan reippaasti tartuin imuriin ja aloin siivota. Koirakin ymmärsi olla olohuoneessa ja pysyä visusti poissa keittiöstä koko siivousoperaation ajan. Fiksu eläin! Lieneekö tullut omistajaansa... se jää nähtäväksi!

Oletteko tehneet herkkupurkkeja?  
Minä olen nähnyt näitä jo jonkun aikaa, mutta en ole saanut aikaiseki tehdä. Siskoni ehti ensin! 
Kiitos pikkusiskolle!

2 kommenttia:

  1. Tein cookies-aines purkkeja jo muutama vuosi sitten joululahjaksi kavereille. Onnistui kyllä hyvin. Lokakuussa näin kaupassa myös purkin, jossa kerroksittain riisi-suklaavanukkaaseen. Ideoita on siis vaikka ja kuinka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, muistan itsekin nähneeni näitä jo jonkin aikaa. Hauska idis ja jalostettavissa tosiaan siis vaikka kuinka paljon :) Ja purkin koristeluun voi keksiä vaikka mitä...

      Poista

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...