tiistai 10. kesäkuuta 2014

Mitä ne on ne kesähommat?

Hei, nyt on kesäkuu! Siis ke-sä-kuu! Uskomatonta. Eli juuri oikea aika hommailla kesähommia vaikka kesäloma ei vielä olisikaan.

Mitäs niitä kesähommia on?

....aamukahvit auringossa! Testasin pitkään kaapin perällä käyttämättömänä lojuneen Sagaformin take away -kupin. Kuinka pirteä se onkaan, eli just hyvä kahvitauoille vaikka työpaikalle tai aamukahville. Erinomainen!


...jäätelöä! Voisin syödä jäätelöä vaikka kuinka paljon, se on ehkä paras herkku mitä on olemassa. Tai ainakin kolmen kärjessä. Lähdimme yhtenä iltana iltakävelylle Martinin kanssa ajatuksena etsiä jäätelökioski. Mutta mitä vielä. Tampereen keskusta-alueella tai ainakin sen välittömässä läheisyydessä ei ollut vielä kesäkuun ensimmäisellä viikolla yhtään kioskia auki. Eikä niitä muutenkaan ole liiaksi asti. Koiranomistaja ilahtuisi, jos näitä luukkukioskeja olisi enemmänkin. Onnistuisi asiointi vaikka olisi yksin liikkeellä koiran kanssa. Martinia en kyllä nimittäin uskalla jättää yksin kaupaun ulkopuolelle....

 ... auringonottohommia!

Aurinkoon ja ulos, nyt kun on mahdollisuus! Kuvassa Martin näyttää mallia.


... kesäbiisejä!

Kesään kuuluu iloiset biisit. Kuuntele tästä vaikkapa Uudesta Päivästä tutun Vihreiden Valojen ja Summerin tämän kesän yhteisbiisi Instassa. Kantaaottavissa sanoituksissa pureudutaan sosiaalisen median käyttöön ja älypuhelimien käyttöön. Älä ole vain tägi tai kikkaile, ole läsnä siellä missä olet! Upeat pitkät mekot ovat muuten Dead Birds and Lionheartin mallistosta, kannattaa tsekata! :)



Rakkaudella,
Riikka

1 kommentti:

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...