perjantai 10. lokakuuta 2014

Punainen tonttujoulu by Living and Room

Onko sinun joulusi punainen vai valkoinen? Vai jotain ihan muuta?

Jos tykkäät perinteisen punaisesta ja tonttuisesta joulusta, kurkkaa ihmeessä Living and roomin joulusisustustuotteiden valikoimaa josta löytyy jouluihmisellekin hieman hämmentävä jättipotti, nimittäin tonttukuvioitu juhla-astiasto. Normaalisti olen sitä mieltä ettei astioita tarvitse lajitella juhla tai arkikäyttöön, mutta tonttukuvioidut astiat ovat kyllä tämän säännön ulkopuolella. Sen verran erityislaatuiset ne ovat.



Astiasarja on Apilanlehden valmistama ja siihen kuuluu runsaasti osia. Kuvasta näet kattausidean. Käsinmaalatut tontut ovat todella kauniita ja henkivät lämpöä ja joulutunnelmaa. Astiaston nimi on Tonttumetsä. Jalallinen lasi on ylellistä ja juhlallista ohutta lasia. Tuo olutlasi nimellä oleva tuote on melkein yksi suosikkini näistä kaikista. Jouluista viileää glögikuohuviiniäkin kelpaisi maistella näistä tonttulaseista!



Isoon hurrikaanilyhtyyn voi laittaa kynttilän sijaan vaikkapa joulukoristeet esille. Yksi jälleenmyykäkollega on laittanut myös tiskiharjan. Siinä vasta arjen luksusta, eikö? ;)



Suurena viirien ystävänä olen erityisen ilahtunut tästä kankaisesta viiri/lippu-nauhasta. Niitä minulla onkin muuten itselläni kaksi odottamassa tuolla joulukoristeiden laittoa! Tallipihan myyjäisistä ostin hieman vähemmän jouluisen väriset liput viime viikonloppuna, kun pyörimme kaupungilla Tampere-päivän tapahtumia katsellen. Voi olla että ne löytävät ympärivuotisen paikkansa mökiltä? :)

Rakkaudella,
Riikka

Kaikki kuvat: Apilanlehti Living and room

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...