perjantai 31. heinäkuuta 2015

Älypuhelin muistinjatkeena

Asuntomessujen jälkeen ajatukset ovat pitkästä aikaa pyörineet myös hieman kodinsisustuksen parissa treenaamisen lisäksi. Selailin töissä tauolla Deko-lehden numeroa niinkin kaukaa menneisyydesstä kuin 4/2013 ja otin puhelimeen talteen muutaman "muistilapun".



Olen ottanut tavaksi kuvata lehdistä mielenkiintoisia juttuja talteen puhelimeen, enkä irrottele enää lehtileikkeitä. Puhelimen muistissa ideat pysyvät helposti tallessa ja niitä voi selailla sieltä ihan koska tahansa kun on joutilasta aikaa!


Teen myös kauppalappujen kanssa niin että vaikka kirjoittaisin ostoslistan paperille otan kirjoittamastani paperilapusta silti valokuvan älypuhelimella ja luen listaa puhelimesta käsin sitten kaupassa ollessani! Niin monta kertaa paperinen ostoslappu on nimittäin jäänyt kotiin, eikä siitä kyllä silloin ole kovin paljoa iloa. Ilman puhelintakin olisi kyllä hyvä joskus lähteä kauppaan, noin niinkuin testimielessä vaikka!



Mitä jos viettäisi viikonlopun kuin ennenvanhaan - lankapuhelinten aikaan? Puheluihin ja tekstareihin vastailisi vain kotona ollessaan... Olisikohan viikonlopun jälkeen koko lähipiiri huolissaan ja ihmissuhteet mennyttä? :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...