keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Syysiloja




Minä pidän jokaisesta vuodenajasta, mutta niiden vaihtuessa täytyy silti muistaa muutamia juttuja jotta sopeutuminen onnistuu. Täytyy muistella mistä asioista pitää käsillä olevassa vuodeajassa ja keskittyä niihin. Tässä mun kolme tärkeintä muistettavaa asiaa syksyn koittaessa:

1. Takki kiinni 
Olen huomannut että syysflunssan välttääkseni tehokkain keino on siirtyä reippaasti lämpimiin vaatteisiin ja laittaa takki kiinni sekä kaulahuivi kaulaan. Syön myös vitamiineja ja koetan välttää julkisissa paikoissa pintojen koskettelua. Pelkästään huivin ja takin sulkemisen ansiota syysflunssalta säästyminen ei varmaankaan ole mutta silti hyvä muistaa. 

Kannattaa katsella vaikka kännykän valokuva-arkistosta omia viileän sään suosikkiasukokonaisuuksia muistin virkistämiseksi tai etsiä vaikka instagramista täysin uusia ideoita. 



2. Kynttilät
Kun pimeä tosiaan laskeutuu jo aikaisin illansuussa voi kynttilät laittaa palamaan ja tunnelmoida. Myös ulkovalot näkyvät pimeässä, hurraa!



3. Tee
Kynttilöiden kanssa (maistuva?!) pari on tietenkin myös tee. Voisin juoda rooibosteetä hunajalla mukeittain - ja itseasiassa olen jo tälle syksylle juonutkin. Melkein liikaakin jo. Onneksi erilaisia teelaatuja riittää, voisi vaihtaa vaikka joka viikolle uuden maun maisteluun? 

Jokainen vuodenaika tuo mukanaan omat tyypilliset juttunsa, aika aikaansa kutakin! Melko pian onkin jo uuden vuodenajan vuoro... 

Onko sulla samoja suosikkijuttuja? Onko syksy kenties sun lempivuodenaikasi?

Rakkaudella,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...