maanantai 15. tammikuuta 2018

Parempien aamujen puolesta!

Olen aamuihminen. En mielelläni jätä aamupalaa ikinä kokonaan väliin,  mutta sen ”laatu” vaihtelee paljonkin. Minulle laadukkain aamupala on rauhassa istuen syöty ja ravitseva (juoksusmoothie jää kakkoseksi mennen tullen mutta toimii). Se vasta on luksusta. Kaurapuuro on lempiruokaani, erityisesti aamulla se on ihan kuningas! Voisi melkein sanoa, että tie tämän naisen sydämeen käy aamupalan kautta.


Osallistun siis enemmän kuin mielelläni Aamupalavallankumoukseen ja olin innoissani, kun ystäväni Essin kanssa pääsin VIP-aamuun nauttimaan Makustamon aamupalaa Elisa Kulmasn Top Chef Teemu Laurellin vohveleilla kruunattuna ja aamu päätettiin ihanan Roots Helsingin joogatuokioon. 



Helsingin Elisa Kulmassa on ke 17.1.- pe 19.1. avoinna pop-up aamiaisbaari klo 7:30-9:45. Luvassa on lempeitä aamuharjoituksia, herkullista aamiaista 100:lle ensimmäiselle ihan ilmaiseksi, sekä inspiroivia puheenvuoroja. Perjantaina paikalla on granola bar ja Emilia Vuorisalmi kertoo rakkaushormoneista ja siitä, kuinka ne saa liikkeelle heti aamupalalla. 



Parempien aamujen puolesta!

Rakkaudella,
Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida anonyyminä, nimimerkillä tai rekisteröitymällä lukijaksi/Googlen tililläsi.
Ilahdun kovasti kommentistasi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...